نوشته شده توسط : مرداد

آموزش کامل طرز تهیه آش جو

آش جو , طرز تهیه آش جو , پخت غذای آش جو

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه آش جو را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای آش جو 10 تا 12 نفر :

جو پوست گرفته : ۲۵۰ گرم

سبزی آش : ۱/۵ کیلو

نخود و لوبیا و عدس : به تساوی جمعاً ۷۵۰ گرم

برنج : یک استکان معادل ۱۰۰ گرم

پیاز سرخ کرده : ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری

کشک ساییده ی غلیظ : ۴ تا ۵ لیوان ( یک لیتر )

نمک و فلفل : به مقدار کافی

زردچوبه : ۱ قاشق غذاخوری

آش جو , طرز تهیه آش جو , پخت غذای آش جو

طرز تهیه آش جو :

می توانید در این آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بریزید . بهتر است حبوبات را از قبل خیس کنید چون این طوری زودتر پخته می شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پیاز سرخ کرده و زردچوبه بگذارید نیم پز شود . حالا جوی پوست گرفته و برنج را که بهتر است از قبل خیس کنید ، داخل گوشت و حبوبات بریزید و حرارت را ملایم کنید . گهگاه آش را هم بزنید . سبزی را با دقت تمیز و خرد کرده و داخل آش بریزید . بعد قطعات گوشت را بیرون آورده و بکوبید و داخل آش بریزید . این آش باید کاملاً غلیظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روی آتش بردارید ، کشک را داخلش بریزید ، هم بزنید و با نعناع داغ و پیاز سرخ کرده آن را تزیین کنید .

آش اسفناج , طرز تهیه آش اسفناج , پخت غذای آش اسفناج

منبع : banoo1

آموزش کامل طرز تهیه آش جو





:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 ارديبهشت 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی آشپزی